Nobel & Oosterbouw bouwbedrijf

Bouwcombinatie Nobel & Oosterbouw bestaat sinds 2007 en is opgericht door Marco Nobel en Wim Oosterbaan.

Beide bouwbedrijven hebben hun eigen specifieke bouwprojecten gerealiseerd.

Of het de bouw is van een luxe rietgedekte villa, de restauratie van een woonboerderij, een bedrijfspand of garage of het realiseren van een nieuwe sanitaire ruimte, kwaliteit staat altijd voorop. Het enthousiasme, de verschillende structuur en de diverse kwaliteiten zorgen ervoor dat elk bouwproject naar tevredenheid wordt gerealiseerd.

 

Nobel Bouwbedrijf BV is gevestigd te Bodegraven, het bedrijf is op te splitsen in 3 afdelingen: het aannemingsbedrijf, een machinale timmerfabriek en afdeling projectontwikkeling.

 

Oosterbouw BV is gevestigd te Rotterdam en bestaat sinds 2006. De initiatiefnemer dhr.W. Oosterbaan heeft diverse functies binnen de bouwsector doorlopen; van timmerman, tekenaar en uiteindelijk projectleider.

 

De meeste uitgevoerde werken zijn verkregen middels een onderhandse aanbesteding waaruit blijkt dat er kwaliteit wordt geboden voor een markt conforme prijs. Een overzicht van alle aanbestedingen vindt u op onze site.

 

Als u bouwplannen heeft, groot of klein, neem contact op via onze site of maak telefonisch een afspraak met de dichtsbijzijnde vestiging. Wij staan met raad en daad voor u klaar, uw eventuele bouwplannen worden persoonlijk besproken waarna een messcherpe vrijblijvende aanbieding volgt.

 

Nobel & Oosterbouw Bouwcombinatie staat garant voor kwaliteit en oog voor detail!

 

Eventuele referenties kunt u terugvinden op onze website

 Vestigingen

Bodegraven
Dhr. M. Nobel
T: 0172 - 616562
Rotterdam
Dhr. W. Oosterbaan
T: 010 - 4470019